måndag 2 januari 2012

Dag 2

Andra dagen utan cigg har varit jävligt jobbig. Jag känner mig sjukt irriterad och har ett jobbigt tryck över bröstet. Det känns som att något fattas mig helt enkelt. Jaja, nu är jag helt besatt av lakrits och tuggummi och tycker jävligt synd om mig själv.

Hälsningar från tjejen som gråter i fosterställning i soffan!

3 kommentarer:

  1. Minns det där trycket över bröstet, jävla abstinensångest:/ Dom första tre dagarna var kämpiga sen klingade det av mer än man kan tro! Sen var det helt lugnt faktisk, om man höll sig sysselsatt. Kom en jobbig vända igen efter 2-veckor som varade i nån dag eller två. Sen var det borta!! MEN man tänker på cigg titt som tätt fortf fast det gått så lång tid, men man kan stå emot och det är inte megasvårt. Börja inte med något sånt Nicorettesubstitut, bättre att sluta cold turkey det gjorde jag, annars blir man bara beroende av dyra substitutpreparat och inte alls fri.
    håll ut!

    SvaraRadera
  2. Tack för peppen Anna :-) Jag kör bara med vanliga tuggummin. Nu jävlar ska jag bli rökfri!

    SvaraRadera
  3. bra där Mia! Passa så du inte blir risig i kistan av allt tuggummituggande med xylitol;-) snart kommer du börja märka såna småsaker här och där, smaksinnet tungan känns fräschare hyn får en ny lyster:-)

    SvaraRadera